Geel hesje voor doofblinden

Afbeelding fluohesje (beschrijving in tekst)Anna Timmerman vzw organiseert een groepsaankoop van gele fluohesjes voor doofblinde mensen om beter zichtbaar en herkenbaar te zijn in het verkeer.

Voor de veiligheid van een doofblinde persoon in het verkeer is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn voor andere weggebruikers. Doofblinde mensen zien en horen zelf niet (goed) wanneer een voertuig nadert.

 
 Het is ook belangrijk dat mensen weten dat iemand doofblind is zodat ze sneller en beter kunnen helpen als het nodig is. Daarom zijn de hesjes op borsthoogte bedrukt met de afbeeldingen van een oor en een oog met telkens een streep er door. Deze afbeeldingen zijn in het zwart en zijn universeel voor doof/slechthorend en slechtziend/blind. Iedereen die het hesje ziet, zal onmiddellijk begrijpen dat de persoon die het hesje draagt een auditieve én een visuele beperking heeft.

Het gele fluohesje heeft in het midden twee retro-reflecterende banden zodat je ook in het donker zichtbaar bent. Onder de reflecterende banden staat de website van Anna Timmerman vzw en Doofblind Vlaanderen, ook in het zwart. Mensen die meer willen weten over doofblindheid kunnen zo makkelijk informatie vinden op www.doofblind.be.

De bedrukking is op de voor- en achterkant van het hesje hetzelfde. Opzij bevindt zich een velcrosluiting. Het hesje is beschikbaar in volgende maten: M, XL, 2XL en 3XL.

 
Hoe bestellen?

 

  • Je kan bestellen door 15 euro per hesje over te schrijven op rekeningnummer van Anna Timmerman vzw:  IBAN BE08 4700 5040 0113 met mededeling: fluohesje + maat + aantal per maat.
  • Geef je bestelling ook via e-mail door aan info@annatimmerman.be. Zo kunnen we gemakkelijk met jou afspreken hoe het hesje bij jou geleverd kan worden.
  • Voor hesjes die via post verstuurd worden, worden ook verzendingskosten aangerekend.
  • Je kan jouw hesje bestellen tot 31 augustus. De levering is voorzien voor september.